divendres, 21 de març del 2014

Inscripcions tancades!

Inscripcions tancades!! Moltes gràcies per la confiança! Podeu consultar la llista definitiva a la pestanya INSCRITS.

Ens veiem a la recollida de dorsals i briefing al NEXE de Sant Fruitós aquest divendres o directament el mateix diumenge!!

Fins molt aviat!!! Esperem que gaudiu molt!!!

dimecres, 12 de març del 2014

Ja ho tenim aquí!!

Ja queden pocs dies i anem ultimant detalls. Ens fa molta il·lusió veure com any rera any hi ha gent que repeteix i al mateix temps nous duatletes.
Aquest any tornarà a ser el duatló de tots, amb molts debutants i grans atletes consumats, una matinal esportiva en família on gaudirem del que més ens agrada.
Volem agrair com sempre a tots aquells que ho fan possible. Ajuntament de Sant Fruitós per l'ajuda i ficar-nos-ho fàcil, Sportmed com a pilar de l'esdeveniment, Deporvillage i la resta de patrocinadors i sobretot a tots els voluntaris que fan una tasca imprescindible.



Tota la informació necessària del DSF la trobareu a les pestanyes de la part superior: Inscrits, horaris, premis, normativa... i la informació diària a Faceboook i Twitter.

Recordem que les inscripcions romandran obertes fins el dijous 20 de març a les 23:59 i NO hi haurà possibilitat d'inscriure's a partir d'aquesta data.

Ens veiem el proper divendres 21 a la recollida de dorsals al Nexe de Sant Fruitós!!
Gràcies a tots per la confiança i fins molt aviat!!!!