dilluns, 14 de gener del 2013

El Club Triatló Sant Fruitós i Sportmed organitzaran el III Duatló de Sant Fruitós

Les dues entitats santfruitosenques, el Club Triatló Sant Fruitós i Sportmed, uneixen els seus recursos per organitzar la tercera edició del Duatló de Sant Fruitós, una de les competicions més esperades del Bages. D’aquesta manera la prova passarà a denominar-se Duatló de Sant Fruitós SPORTMED (DSF Sportmed), una prova esportiva que en edicions anteriors ha comptat amb la participació d’atletes d’elit com el triatleta olímpic Xavi Llobet o el pilot de motociclisme Carles Checa.

Per Sportmed, divisió esportiva de l’empresa Bastos Medical S.L, aquesta unió és molt important ja que els permet emprendre un paper rellevant en la organització d’un esdeveniment esportiu de gran calibre dins de la comarca, podent així anar-se establint com una empresa referent en el món de l’esport a la Catalunya Central.

D’altra banda, pel Club Triatló Sant Fruitós, aquesta aposta significa poder consolidar la seva prova esportiva i ampliar la capacitat de fer-la créixer fins a convertir-la en un referent per tots els atletes més enllà de les comarques de la Catalunya Central.

La 3a edició del DSF Sportmed se celebrarà el dissabte 13 d’abril a Sant Fruitós de Bages a les 4 de la tarda. Es tractarà com cada any d’un duatló sprint que consistirà en 5 km de cursa a peu, 20 de ciclisme i finalitzarà amb 2,5 km més de cursa a peu.

Podeu mantenir-vos informats de les notícies relacionades a través de la pàgina oficial http://duatlodesantfruitos.blogspot.com.es/ , facebook o via twitter @DuatloSF, @Sportmed_es o bé seguint el hashtag #duatlosf.

Des del club, estem molt contents amb aquest important acord i volem agraïr especialment el recolzament que hem rebut des del primer dia, fent ara un pas endavant molt important per nosaltres.

Us esperem a tots el 13/4/13!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada