Normativa

El IV Duatló de Sant Fruitós SPORTMED, se celebrarà el diumenge 23 de març de 2014 a les 10:00 h a l’Escola Monsenyor Gibert. (Plaça Pau Casals 1, 08272 Sant Fruitós de Bages).


La zona de boxes estarà situada al centre de la pista poliesportiva.

Les distàncies seran les següents: 5 km de cursa a peu (2 voltes) + 17 km de ciclisme + 2,5 km de cursa a peu (1 volta).

S’estableixen les següents categories:

• Absolut masculí i femení
• Local masculí i femení
• Sub 23 masculí i femení
• Màster 40 masculí i femení
• Màster 50 masculí i femení
• Món St Benet

Tota reclamació podrà ser presentada, per escrit, com a màxim al cap d’una hora d’haver finalitzat la prova al Director Tècnic de la cursa.

L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir participants o espectadors, abans, durant o després de la competició.

L’organització es reserva el dret de modificar, escurçar o neutralitzar part o la totalitat de la prova si les circumstàncies ho fessin necessari.

No es permetrà participar sense casc rígid amb tres punts de subjecció.

Durant el tram a peu és obligatori portar el dorsal al pit i sempre ben visible, fixat amb 4 punts de subjecció, per tal de garantir un correcte cronometratge.

Durant el tram de ciclisme s’haurà de portar el dorsal del pit i el de la tija de la bicicleta sempre ben visibles. És obligatori circular sempre per la dreta i fer cas de les indicacions de l’organització. En cas contrari el corredor podrà ser desqualificat.

Els menors de 18 anys hauran de presentar un permís patern o del seu tutor legal.

Els vencedors de les categories Absolutes no optaran a les altres, a excepció de la categoria Món St Benet.

La categoria Món St Benet s’adjudicarà a la millor suma de temps dels dos integrants de la parella mixta (temps total masculí + temps total femení)

S’estableix el premi especial “La milla RUDY” en el primer segment de cursa a peu pel primer atleta que passi sota l’arc de meta volant.

El premi al millor parcial de bici serà pel millor temps absolut en realitzar el segment ciclista, incloent-hi la transició (T2).

El premi especial INOV-8 s'adjudicarà als més ràpids en realitzar el segon tram de cursa a peu

Cal acabar la cursa per poder optar el premi.