dissabte, 20 d’abril del 2013

GRÀCIES!


Una setmana després de la prova hem pogut analitzar amb tranquil·litat aquesta tercera edició del Duatló. Una edició que no ha estat fàcil fer-la sortir, diverses complicacions a nivell de circuits, normatives i assegurances semblaven un pas a nivell massa elevat. Finalment, però, amb la col·laboració i bona disposició de totes les parts implicades, vam poder gaudir d'una de les edicions més segures pel què fa el circuit ciclista, i molt concurregudes pel públic assistent.
Per això, des d'aquest petit espai us volem donar un gran GRÀCIES! a totes aquelles persones que, sense cap mena de retribució, amb tota la voluntat i dedicació, vau contribuir dissabte passat a què el III Duatló de Sant Fruitós fos possible.
Des de l'organització de la prova, els membres del Club Triatló Sant Fruitós (CSF), volem agraïr a: l'Ajuntament de Sant Fruitós, cossos de seguretat, sanitaris, voluntaris, FUB, botigues, col·laboradors, i sobretot SPORTMED com a empresa implicada i màxim patrocinador de la prova, el fet que la III edició del Duatló fos un èxit. MOLTES GRÀCIES A TOTS!

I per últim, no ens volem deixar els protagonistes del dia, gràcies a tots vosaltres, duatletes que vau confiar en la nostra prova per gaudir d'una tarda esportiva en família! Fins la propera!!


Club Triatló Sant Fruitós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada