dijous, 21 de febrer del 2013

Confiança

No voliem deixar passar un dia més sense agraïr el suport que l'empresa Bastos Medical, amb el Jaume Membrive al capdavant, ens ha brindat des del primer moment.

Aquest any és SPORTMED, la divisió esportiva de l'empresa qui s'ha convertit en el principal patrocinador del Duatló de Sant Fruitós, arribant ja a la tercera edició, però volem agraïr especialment la fidelitat rebuda al llarg d'aquests 3 anys i la confiança des del primer moment, quan el DSF era tan sols una idea que se'ls va ocórrer a 3 amants de l'esport.

Gràcies al seu suport d'inici, quan més dificil és obtenir-lo, es va convertir en un dels pilars fonamentals del projecte, sense el qual probablement el DSF avui no existiria.

Per sort i amb molt treball i ganes, el projecte ha anat agafant forma i creixent any rera any, tot desitjant que així continuï, convertint-se en un Duatló de referència al Bages on tothom hi té cabuda, desde professionals a debutants, cadascú a la recerca del seu objectiu, convertint-se en una gran festa de l'esport.

Aquest any tenim el repte de superar l'edició anterior i amb l'excel·lent equip organitzatiu i de voluntaris que tenim farem tot el possible perquè així sigui!
Moltes gràcies!!!!


Club Triatló Sant Fruitós


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada