diumenge, 31 de març del 2013

INFORMACIÓ IMPORTANT DE TRÀNSIT PEL DIA 13 d'ABRIL ( DISSABTE )


A diferència de les altres edicions, aquesta vegada la circulació de vehicles serà, durant la majoria del recorregut, prohibida. Per això degut a la cel·lebració del Duatló de Sant Fruitós el trànsit es veurà afectat de 16h a 18h, de la següent manera:

- Hi haurà TALLS PARCIALS a la carretera N-141c, des de la sortida del poble de Sant Fruitós de Bages (direcció Navarcles) fins a la rotonda de Torroella de Baix.
- Tots els accessos a la carretera N-141c estaran TALLATS (prohibit l'accés a la carretera), excepte l'entrada i sortida de l'autopista i la rotonda de Torroella de Baix.
- Una via alternativa de trànsit de Navarcles a Sant Fruitós pot ser el CAMÍ PAISSATGÍSTIC des de Sant Benet de Bages a Sant Fruitós (pista forestal sense asfaltar).
- La carretera B-451, de Torroella de Baix a Artés estarà TOTALMENT TALLADA, des de la rotonda de Torroella de Baix a la rotonda d'accés a Artés.
- Tingueu en compte l'accés prohibit per aquesta carretera al Polígon d'Artés durant aquest tall (des del polígon es podrà accedir al poble d'Artés via carrers interiors)

Disculpeu les molèsties.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada